Műtétek egynapos sebészet vagy kórházi ellátás keretén belül

Az egynapos sebészet ideális mód a páciens számára. A beteg a beavatkozás után csak a feltétlenül szükséges ideig marad az intézményben, maximum 24 órán át. Az egynapos rendszerbe a páciensek az egészségügyi állapotuk alapján vannak besorolva. Fokozott kockázat esetén a műtéteket kórházi ellátás keretén belül végezzük.

FotoFinder BodyStudio
Egy anyajegy sem menekül
Az anyajegyek elváltozásait korán felismerve életmentő lehet

Szlovákiában jelenleg mi vagyunk az egyedüliek, akik a legmodernebb kiadású Fotofinder ATMB II géppel rendelkezünk. Ezen kivizsgálás előnye a teljes felületről készített felvétel, mely által minden pigmentfolt egyszerre, egyidőben lefedhető. Ne becsüljük alá a bőrrák megelőzését!

Sebészeti balesetekről és megbetegedésekről való szakszerű gondoskodás

A tapasztalt orvos, Dr. Csekes vezetése alatt minden olyan általános sebészeti műveletet végrehajtunk, amely a traumatológiától kezdve a törések gyógyításán át egészen az izületek vizsgálatáig terjed. Minden gyógykezelés fokozatainál előnyben részesítjük a legkevesebb fájdalommal járó műveleteket a leggyorsabb felépülés érdekében.

Ráncok eltüntetése és a
túlzott izzadás megszüntetése
botulotoxinnak köszönhetően

Gyógyítás vérlemezkékkel
gazdagított
saját plazmával

Krónikus érmegbetegedés diagnosztizálása Alpinion segítségével

A legmodernebb eljárás a visszerek megoldására a lézeres operáció, melynek kiemelkedő kozmetikai hatása van – nem hagy heget. A beavatkozás teljes vagy helyi érzéstelenítéssel zajlik.

Galéria