A hialuronsav alkalmazása

A hialuronsav egy olyan anyag, amely az emberi testben természetesen megtalálható. Az évek múlásával és a korral az aránya azonban csökken, melynek következménye a dehidratáció és a mély ráncok képződése.

A hialuronsav alkalmazása injekciós technikával történik és eltüntethetőek általa az orr-száj körüli barázdák (ráncok az orr gyökerétől egészen a szájüregig végigvonulva), lehetővé válik a száj zugainak megemelése, a mérsékelten megereszkedett arc tartalmának és a szemöldök közti ráncok kitöltése úgyszintén. 

A hialuronsav alkalmazása
A beavatkozás minimális fájdalommal jár a végeredmény hatásával összevetve. A hialuronsavat áttetsző gél formájában viszik be vékony tűvel a bőrbe a ráncok helyére. A beavatkozás mérsékelten fájdalmas, éppen ezért a kliens kérésére helyi érzéstelenítéssel is végezhető. A beavatkozás körülbelül 20-30 percig tart. Befejezése után enyhén duzzadt és piros lesz az érintett rész. Ez a beavatkozás nem igényel kórházi ellátást.

A teljes hatás 1-2 hét után jelenik meg. A hialuronsav akkortájt kezdi el megkötni a vizet, ezzel a ráncok természetesen feltöltődnek. A hatás 8 hónap és egy év között marad meg.