Esztétikai sebészet

„Botox-szal“ a mély ráncok és a túlzott izzadás ellen

Doktor Csekes Eduárd és Csekes Ivett doktornő a komáromi CHIRAM sebészeti rendelőben már sokéves tapasztalattal kisebb plasztikai, esztétikai és korrekciós beavatkozással rendelkeznek. A kliensek számtalan kérésére szolgáltatásaikat további kezeléssel bővíteték. Ez nem más, mint a botulotoxinnal történő kezelés, tehát a botox és úgyszintén a hialuronsav alkalmazása.

A CHIRAM-ban foglalkozunk “Drakula módszerrel” is, tehát a vérlemezkékkel gazdagított saját plazmával történő kezeléssel.

„Drakula módszer“ – gyógykezelés vérlemezkékben gazdag plazmával

A vérlemezkékben gazdag plazmával történő kezelés (PRP) egy modern eljárás a kezelések közt bizonyos ortopéd és bőrbetegségek esetén – a saját plazmával való gyógyítás a (Drakula módszer” az autohemoterápiából fejlődött ki. A saját vérrel való gyógyítás már több mint 30 éve használatos a különféle orvosi szakterületeken.

A hialuronsav alkalmazása

A hialuronsav egy olyan anyag, amely az emberi testben természetesen megtalálható. Az évek múlásával és a korral az aránya csökken, melynek következménye a hidratáció apadása és a mély ráncok képződése.

A hialuronsav alkalmazása injekciós technikával történik és eltüntethetőek általa az orr-száj körüli barázdák (ráncok az orr gyökerétől egészen a szájüregig végigvonulva), lehetővé válik a száj zugainak megemelése, a mérsékelten megereszkedett arc tartalmának és a szemöldök közti ráncok kitöltése úgyszintén.